HTML

Sport & Business

A sport komoly üzlet a világ nagy részén. Nézzünk a számok mögé!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.03.28. 17:22 Marroquí Blanco

Isten hozott olvasóm!

Rengeteg ember imádja a sportot. Még többen a pénzt. Ha tetszik, ha nem, a két dolog mára összekapcsolódott és az üzleti élet betette a lábát a sport világába is. Mindannyian hallottunk már milliárdokat érő klubokról, hatalmas szponzorációs szerződésekről, televíziók csatájáról a közvetítési jogokért.

Ebben a blogban a sport- és az üzleti világ kapcsolatáról fogok írni, néha objektíven, néha szubjektíven, hol tényeket közölve, hol különböző lehetőségeket vázolva, esetenként kimondottan szakmaian, máskor bulvárosabban, de lehetőleg minél érdekesebben, közérthetőbben, azok számára is, akik nem sportőrültek és/vagy üzleti végzettségűek. Előfordul majd visszatekintés a múltra, írok majd aktualitásokról, de megpróbálok majd a jövőbe is látni. Lesznek olyan témák, melyekről már szinte mindenki hallott és igyekszem majd olyan sportokat is érinteni, melyekről hazánkban kevesebbet lehet olvasni.

Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportbusiness.blog.hu/api/trackback/id/tr681801752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása